Latest topics
» mengembara ke china secara backpack
Fri Oct 28, 2011 9:09 am by amir

» Assalamualaikum...
Sat Sep 17, 2011 8:59 am by salma

» 7 masjid menarik di dunia
Sun Dec 05, 2010 2:50 am by pak chik

» Adab-adab Bermusafir
Sun Dec 05, 2010 2:48 am by pak chik

» Kembara Tempatan
Sun Oct 24, 2010 6:11 am by zam

» makanan muslim yang power sepanjang pengembaraan.
Sun Oct 24, 2010 6:09 am by zam

» Majlis Pelancaran KKMM Peringkat Negeri Johor
Sun Oct 24, 2010 6:05 am by zam

» Taman Negara Tanjung Piai
Sat Aug 28, 2010 3:18 am by zam

» Transit di Dubai International Airport
Sun Jul 11, 2010 5:38 am by hellibra2

Gallery


Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 121 on Tue Mar 08, 2011 10:57 am

Majlis Pelancaran KKMM Peringkat Negeri Johor

View previous topic View next topic Go down

Re: Majlis Pelancaran KKMM Peringkat Negeri Johor

Post  zam on Sun Oct 24, 2010 6:05 am

selain KKMM peringakt negeri Johor dan Pulau Pinang, mana lagi KKMM akan mengembangkan sayapnya.... nak juga ikut serta

marini_azahri wrote:
zam wrote:dengar khabar pelancaran KKMM negeri Johor amat meriah.... tidor keluarga angkat Tg Piai, wah ke taman negera lah tu.... cik moderetor tak ikut ke..... bertuahnya dapat gi beijing orang pontian tu, hamba jawab kuiz berpuluh kali tak jugak menang, cik moderetor boleh tolong ke, nak sangat ke beijing ni... pasport dah siap


Wah, passport dah siap...masin mulutku tak lama lagi dapat la tu ke Beijing betul tak cik moderator...kot2 presiden KKMM ada plan nak bagi hadiah sebagai pemenang top poster round kedua lepas hafizul, ab ammar dan jiwabesar..mana tau kan Very Happy

zam

Posts : 30
Join date : 30/06/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: Majlis Pelancaran KKMM Peringkat Negeri Johor

Post  marini_azahri on Tue Jul 07, 2009 10:01 am

zam wrote:dengar khabar pelancaran KKMM negeri Johor amat meriah.... tidor keluarga angkat Tg Piai, wah ke taman negera lah tu.... cik moderetor tak ikut ke..... bertuahnya dapat gi beijing orang pontian tu, hamba jawab kuiz berpuluh kali tak jugak menang, cik moderetor boleh tolong ke, nak sangat ke beijing ni... pasport dah siap


Wah, passport dah siap...masin mulutku tak lama lagi dapat la tu ke Beijing betul tak cik moderator...kot2 presiden KKMM ada plan nak bagi hadiah sebagai pemenang top poster round kedua lepas hafizul, ab ammar dan jiwabesar..mana tau kan Very Happy

marini_azahri

Zodiac : Virgo Posts : 16
Join date : 28/06/2009
Age : 35
Location : Putrajaya + Pantai Dalam

View user profile http://srikandijilbab.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Majlis Pelancaran KKMM Peringkat Negeri Johor

Post  musbiha on Sun Jul 05, 2009 10:34 pm

zam wrote:
musbiha wrote:Tahniah... KKMM Peringkat Negeri Johor telah disempurnakan pada 27/06/2009 di Kompelks Usahawan Pontian. Meriah juga laa tu walaupun kurang kehadiran. Semua yang hadir dapat pergi free ke Beijing. Seronok kan......

cik musbiha orang pontian ke, bila nak ke beijing, ada kosong lagi ke,
tolong cerita progrem kat pontian tu, betulke diaorang dapat rempeyek free, apa istimewanya pontian ni, ada gambar tak, ada gambar komplek usahawan tak....

Cik Zam,
Saya tinggal di jb. asal dari muar. saya akan ke beijing raya nanti, tapi bukan hadiah masa di pontian tapi hadiah kuiz episod ke 11. kat pontian tu saya hanya hadir pagi hari pertama aja. terpaksa balik ke jb kerana ada hal lain. so tak ikut ke tg piai.

musbiha

Posts : 17
Join date : 24/06/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: Majlis Pelancaran KKMM Peringkat Negeri Johor

Post  zam on Sat Jul 04, 2009 9:11 am

musbiha wrote:Tahniah... KKMM Peringkat Negeri Johor telah disempurnakan pada 27/06/2009 di Kompelks Usahawan Pontian. Meriah juga laa tu walaupun kurang kehadiran. Semua yang hadir dapat pergi free ke Beijing. Seronok kan......

dengar kata ada majlis pelancaran KKMM dan pengembara muslim peringkat pulau pinang, bila tu... ana nak daftar turut serta, daftar kat mana ye..

zam

Posts : 30
Join date : 30/06/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: Majlis Pelancaran KKMM Peringkat Negeri Johor

Post  zam on Sat Jul 04, 2009 9:09 am

musbiha wrote:Tahniah... KKMM Peringkat Negeri Johor telah disempurnakan pada 27/06/2009 di Kompelks Usahawan Pontian. Meriah juga laa tu walaupun kurang kehadiran. Semua yang hadir dapat pergi free ke Beijing. Seronok kan......

cik musbiha orang pontian ke, bila nak ke beijing, ada kosong lagi ke,
tolong cerita progrem kat pontian tu, betulke diaorang dapat rempeyek free, apa istimewanya pontian ni, ada gambar tak, ada gambar komplek usahawan tak....

zam

Posts : 30
Join date : 30/06/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: Majlis Pelancaran KKMM Peringkat Negeri Johor

Post  zam on Tue Jun 30, 2009 8:24 am

dengar khabar pelancaran KKMM negeri Johor amat meriah.... tidor keluarga angkat Tg Piai, wah ke taman negera lah tu.... cik moderetor tak ikut ke..... bertuahnya dapat gi beijing orang pontian tu, hamba jawab kuiz berpuluh kali tak jugak menang, cik moderetor boleh tolong ke, nak sangat ke beijing ni... pasport dah siap

zam

Posts : 30
Join date : 30/06/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: Majlis Pelancaran KKMM Peringkat Negeri Johor

Post  jiwabesaar on Sun Jun 28, 2009 10:17 am

wah..bestnya org pontian..dpt tiket free ke beijing katakan..hmm, bile la agaknya nk bt kt bangi lak ek?hehe Very Happy

jiwabesaar

Zodiac : Aries Posts : 51
Join date : 24/06/2009
Age : 29
Location : bachok,kelantan

View user profile

Back to top Go down

Majlis Pelancaran KKMM Peringkat Negeri Johor

Post  musbiha on Sun Jun 28, 2009 8:56 am

Tahniah... KKMM Peringkat Negeri Johor telah disempurnakan pada 27/06/2009 di Kompelks Usahawan Pontian. Meriah juga laa tu walaupun kurang kehadiran. Semua yang hadir dapat pergi free ke Beijing. Seronok kan......

musbiha

Posts : 17
Join date : 24/06/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: Majlis Pelancaran KKMM Peringkat Negeri Johor

Post  Sponsored content Today at 7:25 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum