Latest topics
» mengembara ke china secara backpack
Fri Oct 28, 2011 9:09 am by amir

» Assalamualaikum...
Sat Sep 17, 2011 8:59 am by salma

» 7 masjid menarik di dunia
Sun Dec 05, 2010 2:50 am by pak chik

» Adab-adab Bermusafir
Sun Dec 05, 2010 2:48 am by pak chik

» Kembara Tempatan
Sun Oct 24, 2010 6:11 am by zam

» makanan muslim yang power sepanjang pengembaraan.
Sun Oct 24, 2010 6:09 am by zam

» Majlis Pelancaran KKMM Peringkat Negeri Johor
Sun Oct 24, 2010 6:05 am by zam

» Taman Negara Tanjung Piai
Sat Aug 28, 2010 3:18 am by zam

» Transit di Dubai International Airport
Sun Jul 11, 2010 5:38 am by hellibra2

Gallery


Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 121 on Tue Mar 08, 2011 10:57 am

Suka Sama Suka

View previous topic View next topic Go down

Suka Sama Suka

Post  zam on Fri Jul 03, 2009 5:53 am

kepada cik tun_teja, seingat ana ketika mendengar rancangan pengembara muslim kat ikim ari tu, presiden KKMM encik kamarun ada sebut web kesayangan kita ni akan ada satu halaman "Suka sama Suka", iaitu laman yang boleh kita gunakan untuk bertukar-tukar barangan, matawang, bag pengembara atau apa saja untuk kegunaan seorang pengembara muslim samaada disewa atau dibeli atau terus didermakan, dan cuba baca perutusan presiden dalam web ini jugak ada disebut mengenai tu, ana harap cik tun teja boleh sediakan satu halaman mengenai suka sama suka.... ana nak iklankan ana ada duit Rupiah, mana kawan2 nak ke indon bolehlah tukar sama ana.... murahlah ratenya. kawan2 yg ada duit RMB bolehlah tolong berikan kat cik marini tu....

zam

Posts : 30
Join date : 30/06/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: Suka Sama Suka

Post  Mr.piey on Fri Jul 03, 2009 6:46 am

klu saya mmg suku kumpul duit mata wang mcm negara lebih2 agi kite sndri pnh pergi tmpat tu sndri...
sy pnh smpai di hanoi & bangkok
jdi smua mata wang negara tu sy kumpul
wt kenangan



duit rupiah ada gak hmpir smua ada mata wang rupiah ada



lol! lol! lol!

Mr.piey

Zodiac : Capricorn Posts : 23
Join date : 24/06/2009
Age : 30
Location : bandar baru bangi

View user profile

Back to top Go down

Suka Sama Suka

Post  pak chik on Mon Aug 31, 2009 6:48 pm

Saya rasa ruangan ini amat penting dan berguna, kita boleh bertukar-tukar peralatan pengembaraan, matawang dll dalam bentuk barangan dan perkhidmatan.

Saya ada duit rupiah indonesia taklah banyak 100K, jika kawan2 minat saya nak tukar kepada RM20 sahaja, murah kan. tapi sebelum 30 Septembar 09 sahaja. siapa cepat dia dapat.

pak chik

Posts : 24
Join date : 30/08/2009
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Suka Sama Suka

Post  kggadong on Wed Sep 23, 2009 1:08 am

pak chik wrote:Saya rasa ruangan ini amat penting dan berguna, kita boleh bertukar-tukar peralatan pengembaraan, matawang dll dalam bentuk barangan dan perkhidmatan.

Saya ada duit rupiah indonesia taklah banyak 100K, jika kawan2 minat saya nak tukar kepada RM20 sahaja, murah kan. tapi sebelum 30 Septembar 09 sahaja. siapa cepat dia dapat.

apa lagi... kawan kita pak chik dah offer kadar tukaran wang rupiah paling baik, cik moderator nak tukar jugak

kggadong

Posts : 12
Join date : 01/07/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: Suka Sama Suka

Post  Sponsored content Today at 7:25 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum